EkoSalongen

Välkommen till EkoSalongen

- för en stunds avkoppling -

Erbjudande Juni

FB_IMG_1649326923780
Unna dig själv en härlig behandling

Kom på lymfmassage

Lymfmassage 60 min. 550:- (ord.pris 680:-)

Läs mer här >>

Lymfmassage

Är en mjuk och avslappnande behandling för hela kroppen som passar alla. Speciellt för dig med svullnad, stelhet, domningar och smärta. Lymfmassagen hjälper till att ta bort överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen samt förbättrar immunförsvaret. Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Med IR-madrass och koppor.
Oil Serum Antioxidant

Oil Serum Antioxidant

Ett fuktgivande oljeserum fullproppat med nyttigheter för ansiktet. Serumet har en bas av antiinflammatoriska örtextrakt i glycerin som återfuktar och lugnar huden maximalt. Oljefasen består av antioxidantrika oljor som skyddar huden mot dagens påfrestning från strålning. Oljeserumet sjunker lätt in i huden och lämnar en återfuktad och silkeslen yta. Dessutom berikad med stärkande eteriska oljor av bl.a. mandarin, bergamott och lavendel.

Användning: Skaka noga innan applicering, massera in ansikte och dekolletage med ca 3-5droppar. Vid blandad/acnebenägen/normal hud använd denna ensam ovanpå flower water. Vid torr hud kan en ansiktsolja användas ovanpå serumet för extra inkapsling.

Passar till: Passar alla hudtyper, men extra bra för normal till blandad hud p.g.a dess snabba absorbering och stärkande effekt. Notera att produkten innehåller citrusoljor.

Tips: Använd denna som punktbehandling på andra torra partier och irriterad hud på kroppen.

379 kr

5-kort

Köp 5-kort klippkort för 90 min lymfmassage och få 10% rabatt. Ord.pris 4 900:- med 5-kort 4 410:-

Recension

Lämna gärna ett omdöme om er upplevelse hos oss. Lämna recension >>
Ellinor Brolin
facebook instagram email website 
EkoSalongen
Smedsbol 234
195 92 Märsta
Tel: 0709 - 65 00 46
info@ekosalongen.nu
www.ekosalongen.nu
Avregistrera
Email Marketing Powered by MailPoet