Ansiktsbehandlingar

Ekologisk portömning med honung

Djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, mild peeling och skonsam portömning. Vi avslutar med en fuktgivande ansiktsmask. I behandlingen används ekologiska produkter.

60 min. 680 SEK

Naturlig facelift

Inleds med en ekologisk ansiktsbehandling. Därefter en behaglig ansiktsmassage som har en positiv inverkan på cirkulation och muskulatur i ansiktet genom att lösa upp spänningar och ge ansiktsmusklerna ett riktigt lyft. I behandlingen används ekologiska produkter.

Denna behandling går att nyttja med Friskvårdscheckar. Läs mer här…

90 min. 980 SEK

Ekologisk ansiktsvård

Skonsam rengöring med peeling och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en fuktgivande ansiktsmask. I behandlingen används ekologiska produkter.

30 min. 480 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling

Avkopplande ansiktsbehandling innehållande skonsam rengöring med peeling och massage. Avslutas med fuktgivande ansiktsmask med lera. I behandlingen används ekologiska produkter.

60 min. 680 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med handspa

Inleds med en ekologisk ansiktsbehandling i 60 min. Medan ansiktsmasken verkar får händer och underarmar en härlig rengöring, peeling och avslutande massage. I behandlingen används ekologiska produkter.

90 min. 980 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med ögonbrynsplockning

Inleds med ögonbrynsplockning därefter en avkopplande ansiktsbehandling med skonsam rengöring med peeling, avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask med renande effekt. I behandlingen används ekologiska produkter.

90 min. 980 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med koppning

Ekologisk ansiktsbehandling med koppning. Inklusive rengöring, peeling, massage, ansiktskoppning och en avslutande återfuktande ansiktsmask. I behandlingen används ekologiska produkter.

60 min. 680 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med ryggmassage

Behandlingen inleds med 15 min avkopplande ryggmassage. Därefter rengöring och peeling för ansikte. Avstressande ansiktsmassage och ansiktsmask. Medans ansiktsmasken får verka får händerna en härlig massage. I behandlingen används ekologiska produkter.

60 min. 680 SEK

Ekologisk ansiktsbehandling med konsultation

Inleds med 60 min ekologisk ansiktsbehandling därefter hudvårdskonsultation som berör hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud. Vi går igenom hudvårdsrutin, produkter och hur du kan understödja din hud med hjälp av kosten. Du får med dig råd hem som passar din hud. I behandlingen används ekologiska produkter.

90 min. 980 SEK

Massagebehandlingar

Lymfmassage

Är en mjuk och avslappnande behandling för hela kroppen som passar alla. Speciellt för dig med svullnad, stelhet, domningar och smärta.

Lymfmassagen hjälper till att ta bort överskottsvätska och slaggprodukter ur kroppen samt förbättrar immunförsvaret. Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Med IR-madrass och koppor. I behandlingen används ekologiska produkter.

Ladda gärna ner vårt Egenvårdsblad med instruktion för egenmassage. Denna behandling går att nyttja med Friskvårdscheckar. Läs mer här…

60 min. 680 SEK
90 min. 980 SEK

Koppningsmassage

Med silikonkoppor. Mjukar upp muskler och bindväv. Ökar cirkulationen av blod och lymfvätska. Bra vid muskelspänningar, gamla skador och ärr. Reducerar celluliter. Ger en avslappnande och värmande effekt. Stimulerar ökad utrensning. I behandlingen används ekologiska produkter.

30 min. 480 SEK
45 min. 550 SEK
60 min. 680 SEK

Övriga behandlingar

Vaxning

Med ekologiskt sockervax. Tips inför vaxning: Håret bör vara ca ½ till 1 cm långt. Undvik hudlotion samma dag. Undvik att sola och duscha ca 12-24 tim efter vaxning. I behandlingen används ekologiska produkter.

Hela ben680 SEK
Halva ben550 SEK
Armhålor550 SEK
Bikinilinje550 SEK

Plockning av bryn och färgning av fransar & bryn

Plockning av bryn400 SEK Kombinationsrabatt
Färgning av bryn400 SEK Kombinationsrabatt
Färgning av fransar och bryn500 SEK
Plockning och färgning av bryn500 SEK
Plockning av bryn och färgning av fransar & bryn600 SEK

Vitamin, mineral & hälsoanalys

Scanning med Quantum magnetresonans. Skannar kroppen och mäter av vitamin och mineralstatus, pH, vätskenivå, syrebrist, gifter. I behandlingen ingår:

  • Mätning
  • Utskriven rapport
  • Genomgång av resultat
  • Handlingsplan

60 min. 780 SEK